U bevindt zich hier:

Over Job Koesoemobroto

Job Koesoemobroto geeft sinds 1989 lessen en workshops in Nederland, België en Engeland in de Chinese vechtkunst Tai Chi Chuan en in aanverwante taoïstische disciplines. Hij studeert meer dan 30 jaar Aziatische levenskunsten zoals Tai Chi Chuan, Hsing I, Pakua, Chikung en diverse taoïstische meditatie- en cultivatietechnieken.
Job is jarenlang als Chief Instructor van de Golden Flower Tai Chi School, de drijvende kracht geweest voor programma's voor (toekomstige) instructeurs van de Golden Flower in Europa.
Vanaf 1984 heeft Job aanverschillende programma's en trainingen deelgenomen op het gebied van transformatie, leiderschap en zelf-cultivatie. Belangrijke bronnen voor hem waren (en zijn) Landmark Education, Anthony Robbins, Tad James, Osho, Abraham, Kryon, Open Circles Academy en natuurlijk zijn Tai Chi meester San Gee Tam van de Golden Flower Tai Chi School International.

Samen met José Mark heeft hij de praktijk Axion Transformatie & Coaching opgericht. Enige jaren heeft hij workshops en individuele coachingtrajecten gegeven aan mensen uit verschillende lagen in het bedrijfsleven. Axion Transformatie & Coaching is door José verder ontwikkeld naar een bloeiende praktijk en is nu samengegaan met CoachNetwerk bv.

Het Taoïsme is een oneindige bron van levenswijsheid. De oude chinezen wisten welvaart en welzijn optimaal te combineren. Hun hoge niveau van beschaving was tot voor zeer kort ongeëvenaard. Vooral hun kennis van de natuur was de sleutel tot ongekende welvaart en menselijk welzijn. Nog steeds zijn de Taoïstische meesters een inspiratie voor ontspanning, rust en gezondheid.

Job heeft speciaal voor mensen in het bedrijfsleven programma’s en workshops ontworpen om taoïstische principes en disciplines beschikbaar te maken, zodat u ze in de dagelijkse praktijk kunt gebruiken. Zijn programma's verenigt de oosterse filosofie (Tao) met westerse praktijk.

De doelstelling vande programma's van Job is het beschikbaar maken van Tao principes, zodat men deze in de praktijk kan gebruiken. Door het doorgronden van Tao principes verkrijgt men ontspanning, vitaliteit, effectiviteit en meesterschap.

Het is altijd weer een plezier om met Job te werken. Zijn levendigheid en wakkere geest, gecombineerd met zijn warmte en oprechte menselijke interesse, staan altijd garant voor een leerzame en waardevolle ervaring, die je nog lang bij zal blijven.

Tai Chi Voor Professionals Door Professionals